Over mij (laura derks)

Wie ben ik

Mijn naam is Laura Derks, 42 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Nadat ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werker afgerond had ben ik begonnen in de gehandicaptenzorg. Op dit moment ben ik parttime werkzaam op een ZMLK-school in het SO. Ik heb me altijd geïnteresseerd in de psyche van de mens. Door eigen levenservaringen ben ik van mening dat ik het in me heb, om me goed te kunnen inleven in de worstelingen met angst. In de afgelopen jaren heb ik verschillende studies gevolgd om te komen waar ik nu ben, en ben ik ondertussen al een paar jaar een trotse eigenaar van een eigen praktijk waar ik al veel mensen heb mogen helpen.

Mijn doel en missie is om er samen voor te zorgen dat jij je angsten de baas bent en niet andersom.

Dus als je benieuwd bent of ik je kan helpen, neem dan snel contact op.

Groetjes Laura