Stop met roken met QuitEase Pro®

Stop binnen een maand volledig met roken!

Het stoppen met roken, vapen of de E-sigaret kan een uitdagend proces zijn, en sommige mensen zoeken naar verschillende methoden om hen te helpen bij dit doel. Hypnose is een effectieve methode waarbij een hypnotiseur of therapeut een ontspannen en gefocuste staat van bewustzijn induceert, waardoor de persoon ontvankelijker wordt voor suggesties die hen kunnen helpen hun gedrag te veranderen.

Ondanks dat na 72 uur de nicotine volledig uit je lichaam is verdwenen, kan het stoppen moeilijk zijn. Dit komt omdat het roken van een sigaret, vapen of de E-sigaret een gewoonte in je onderbewustzijn is. Dit kun je veranderen met hypnose.

QuitEase Pro is een Effectief programma voor iedereen die echt wil stoppen met roken, vapen of de E-sigaret. QuitEase Pro® onderscheid zich door zijn holistische aanpak die zowel fysiek als emotioneel uitdagingen van het stoppen met roken aanpakt. Het is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Hoe werkt het?

Je krijgt een hypnosesessie uitgevoerd door een ervaren therapeut in jouw regio. Deze sessie zorgt dat je moeiteloos kunt stoppen, zonder bijwerkingen als eetbuien. Na de sessie krijg je toegang tot de huddle een online omgeving van QuitEase Pro®. Dit is een programma van vier weken met verschillende onderdelen zoals digitale coaching, meditatie , affirmaties, ademhalingsoefeningen en mindfulness die je op ieder gewenst moment van de dag kan doen. Dit alles helpt met eventuele uitdagingen die je tegenkomt of terug val te voorkomen.

Kijk op https://quiteasepro.nl voor het gratis QuitEase Lite® e-book en de bijhorende zelfhypnose audiosessie om alvast kennis te maken met de methode.